Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Η τσιγγάνα ενορίτισσα «έκλεψε» την καρδιά του Ιερέα μαζί 350.000€

Του Ιωάννη Λότσιου,
Σχεδόν 350.000 ευρώ κόστισε σε ηλικιωμένο ιερέα η παράνομη σχέση που συνήψε με γυναίκα από την ενορία του και η οποία εκμεταλλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο το αμαρτωλό μυστικό του.

Ο κληρικός που όταν πλέον έμεινε κυριολεκτικά χωρίς ευρώ στην τσέπη αναγκάστηκε να καταγγείλει την γυναίκα για εκβιασμό, γνωρίστηκε με την «πέτρα» του σκανδάλου στο εξομολογητήριο.

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα ιταλικά Μέσα, για την περιπέτεια του 80χρονου, σήμερα, Ρωμαιοκαθολικού ιερέα στο Τορίνο, με την κατά πολλά χρόνια νεότερη του Τσιγγάνα ενορίτισσα, εκτός από τα χρήματα, ο κληρικός έχασε και πολλά περιουσιακά στοιχεία.

Ο κληρικός φέρεται να είχε παραχωρήσει ακόμη και τον μισθό του στην γυναίκα προκειμένου η ίδια να μην αποκαλύψει τα της σχέσης τους.

Τα πρώτα χρήματα δόθηκαν προς την οικογένεια της ως οικονομική ενίσχυση, στη συνέχεια όμως στη συνέχεια ήταν απλά το μέσο για να μην τον εκθέσει.

Ύστερα από τις καταγγελίες του κληρικού, η ιταλική αστυνομία συνέλαβε την γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία του εκβιασμού.

http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=3726&catid=25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1) Ενδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου να μη συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου.
2) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish για τον καλύτερη κατανόηση των σχολίων σας.
3) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
4)Τα σχόλια ελέγχονται από τον Διαχειριστή.
5) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Johhlotsios@gmail.com.